Τηλ.::
Κίνα σύρμα Ισιωτικών κατασκευαστής
Shanghai Qi Pang Industrial Co., Ltd.

Η ποιότητα είναι η ψυχή της επιχείρησης!

Αρχική Σελίδα

Shanghai Qi Pang Industrial Co., Ltd.

Μερικές λέξεις για μας
1 2 3 4 5

Shanghai Qi Pang Industrial Co., Ltd.

1. Η βιομηχανική Co. της Σαγκάη Qipang, ΕΠΕ είναι επαγγελματικός κατασκευαστής των γυαλισμένων ράβδων και των ράβδων καλωδίων. Βρίσκεται στην κωμόπολη Anting, αυτόματη πόλη της Σαγκάη. Το εργοστάσιο έχει την ισχυρή τεχνική δύναμη και την ισχυρή ανεξάρτητη ανάπτυξη. Το σχέδιο προϊόντων είναι λογικό και η απόδοση είναι τέλεια. Το εργοστάσιο έχει ενημερωθεί συνεχώς για περισσότερο από δέκα έτη. Φέτος, εισήγαγε τη γερμανική τεχνολογία και την τεχνολογία για να παραγάγει τη τρίτη γενιά του υλικού κραμάτων αργιλίου. Η απόδοση είναι άριστη και το πρότυπο είναι ομορφότερο. Η υψηλή ακρίβεια, stepless κανονισμός ταχύτητας, στιγμιαία αντιστροφή, η μεγάλη εργασία, καλή συνέλευση και εύκολος να αποσυνθέσουν, το εργοστάσιο είναι: «ποιότητα-προσανατολισμένος στο, η πίστωση πρώτα, ο πελάτης πρώτα» για επαγγελματικούς λόγους, η καθιέρωση ενός υγιούς δικτύου πωλήσεων για να παρέχουν στους πελάτες τις γρήγορες και κατάλληλες υπηρεσίες, τα προϊόντα ήταν στην κυριάρχη θέση στην Κίνα για πολλά χρόνια, καλωσορίζουμε θερμά τους νέους και παλαιούς πελάτες για να εργαστούμε μαζί για να δημιουργήσουμε το καλύτερο μέλλον.
2. Κύριο επιχειρησιακό πεδίο: Straightener σειράς JZD, GP γυαλισμένο σειρά καλώδιο ράβδων

3. GP15-60 ελαφρύς arranger καλωδίων ράβδων τύπων-έχει (arranger καλωδίων σειράς τύπων Α, arranger καλωδίων σειράς τύπων Β, arranger καλωδίων σειράς τύπων Γ, arranger γραμμών τριών φραγμών, παράλληλος arranger καλωδίων φραγμών, που προσαρμόζεται σύμφωνα με το καλώδιο σχεδίων που τακτοποιούν τη συσκευή, το καλώδιο κοχυλιών σιδήρου που τακτοποιούν τη συσκευή, το καλώδιο αργιλίου που τακτοποιεί τη συσκευή)
Εξοπλισμός καλωδίων και καλωδίων, εξοπλισμός σχεδίων καλωδίων - 1000/1250 μηχανή καλωδίων, σειρά CQJ σε μια μηχανή κύκλων, 400/500/630 μεγάλη τετραγωνική μηχανή ακτίνων τόξων.
(1) Straightener προϊόντα σειράς: Αυτή η σειρά προϊόντων έχει προωθήσει το σχέδιο και απορροφά πλήρως τη προηγμένη τεχνολογία στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Είναι ένα είδος μηχανικών προϊόντων με την άριστες απόδοση και τη υψηλή ακρίβεια. Όλα τα κύρια μέρη αποτελούνται από υψηλό - ποιοτικά υλικά και υποβαλλόμενος σε θερμοθεραπεία. Ο ευθύς τύπος αυλακιού ροδών έχει τον τύπο Β και τον τύπο Ρ, υψηλή ακρίβεια που αντέχουν που πυκνώνουν τη συνήθεια ισιώνοντας τη ρόδα, σκληρό κράμα που ισιώνει τη ρόδα, τύπος μανικιών χάλυβα κραμάτων που ισιώνει τη ρόδα και ούτω καθεξής. Η τραχύτητα τύπων αυλακιού είναι επάνω από 0,8, εξασφαλίζοντας ότι το χαλύβδινο σύρμα δεν έχει καμία γρατσουνιά και τις γρατσουνιές, που βελτιώνουν τη λειότητα του χαλύβδινου σύρματος, που ενισχύουν τη μαλακότητα του χαλύβδινου σύρματος, και πλήρως που διορθώνουν το χαλύβδινο σύρμα. Slackness χαλύβδινων συρμάτων και άλλοι δείκτες καλύπτουν τις τεχνικές απαιτήσεις, και η ζωή υπηρεσιών straightener διπλασιάζεται. Η επέκταση της ποιότητας των προϊόντων είναι συγκρίσιμη με εισαγόμενα straighteners.
Straightener τύπος: straightener καλωδίων χαντρών η σειρά, straightener σκοινιού χάλυβα σειρά, αέριο του CO2 προστάτευσε straightener καλωδίων συγκόλλησης τη σειρά, straightener καλωδίων ανοξείδωτου χαλύβδινων συρμάτων άνοιξη τη σειρά, τη μέση και χαμηλή straightener καλωδίων άνθρακα σειρά, σχοινί καλωδίων που η straightener σειρά, κ.λπ., μπορεί επίσης να παραγάγει διάφορα ειδικά straighteners προδιαγραφών για τους χρήστες.

Καλώδιο που τακτοποιεί τα εξαρτήματα - πλαίσιο μολύβδου, βαρέλι καλωδίων, κεραμική εισαγωγή, ράγα οδηγών, ράγα ισορροπίας, βραχίονας αντιστροφής, κινητός βραχίονας, torsion άνοιξη, άνοιξη συμπίεσης, άξονας, στέγαση
Ειδικά ρουλεμάν για την τακτοποίηση καλωδίων - ειδικά ρουλεμάν, V-shaped ρουλεμάν, Z6003 Z6005 Z6007 Z6009 Z6010 Z6011 Z6012 Z6013 Z6014 και άλλα πρότυπα.
Προσαρμοστής καλωδίων-Μετρητής, Straightener, μετρητής, δύναμη μηχανών
4. Κυρίως εξυπηρετώντας τη βιομηχανία καλωδίων και καλωδίων, εξοπλισμός σχεδίων καλωδίων, προϊόντα μετάλλων, βιομηχανία κλωστοϋφαντουργίας, περίβλημα, πλαστικές τσάντες, ζώνες άρδευσης σταλαγματιάς, σχοινιά καλωδίων, ηλεκτρονικά προϊόντα, ταινίες μεταφορέων, καλώδια τροφοδοσίας, καλώδια επικοινωνίας,
5. Η επιχείρηση έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη πολλών πελατών στη Σαγκάη, Jiangsu, Zhejiang, Guangdong, Shandong και Hebei. Έχουμε υπογράψει μια μακροπρόθεσμη και σταθερή σύμβαση με την επιχείρησή μας για ένα έτος. Ενδιαφερόμαστε για τον ερχομό να επισκεφτούμε και να διαπραγματευτούμε.

 

Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Διανομέας-χονδρεμπόρου

Παράγοντας

Εισαγωγέα

Εξαγωγέας

Εταιρεία Εμπορίας

Πωλητής

Άλλα

Μάρκες : Qipang

Αριθμός Υπαλλήλων : 50~200

Ετήσιες πωλήσεις : 1200-2000

Ιδρύθηκε Έτος : 2010

Εξαγωγή pc : 50% - 60%

ιστορία της εταιρίας

Η Σαγκάη Qipang βιομηχανικό ειδικεύεται στην παραγωγή και τις πωλήσεις των γυαλισμένων ράβδων, των εκλεπτυμένων ρουλεμάν, του εξοπλισμού καλωδίων και καλωδίων. Το μέγεθος arranger καλωδίων μπορεί να προσαρμοστεί. GP15 στον τύπο GP60, πλήρης πρότυπος, ικανοποιητικός ανεφοδιασμός,
Εξοπλισμός καλωδίων και καλωδίων: ακτινοβολώντας μηχανή, άνεμος μηχανή, μηχανή λήψης καλωδίων, περιτυλγμένος μηχανή, παχυμετρικός διαβήτης και ούτω καθεξής.
Η βιομηχανική Co. της Σαγκάη Qipang, ΕΠΕ συμμετέχει κυρίως στη λειτουργία του οπτικού καλωδίου ράβδων, ο τύπος καλωδίου GP15-GP60, το μέγεθος μπορεί να προσαρμοστεί. Γυαλισμένη ράβδος, ράγα οδηγών, straightener, V-shaped ρουλεμάν, ρόδα καλωδίων, σωλήνας καλωδίων, ειδική συμπεριφορά Z6003 Z6005 Z6007 Z6009 Z6010 Z6011 Z6012 Z6013 Z6014 και άλλα πρότυπα.
Η βιομηχανική Co. της Σαγκάη Qipang, ΕΠΕ είναι επαγγελματικός κατασκευαστής των γυαλισμένων ράβδων και των ράβδων καλωδίων. Βρίσκεται στη κομητεία Xinyi, μια διάσημη ιστορική και πολιτιστική πόλη. Το εργοστάσιο έχει την ισχυρή τεχνική δύναμη και την ισχυρή ανεξάρτητη ανάπτυξη. Το σχέδιο προϊόντων είναι λογικό και η απόδοση είναι τέλεια. Το εργοστάσιο έχει ενημερωθεί συνεχώς για περισσότερο από δέκα έτη. Φέτος, εισήγαγε τη γερμανική τεχνολογία και την τεχνολογία για να παραγάγει τη τρίτη γενιά του υλικού κραμάτων αργιλίου. Η απόδοση είναι περισσότερο ** και το πρότυπο είναι ομορφότερο.
Το εργοστάσιο είναι: «ποιότητα-προσανατολισμένος στο, ****, ο πελάτης πρώτα» για επαγγελματικούς λόγους, η καθιέρωση ενός υγιούς δικτύου πωλήσεων, που παρέχει στους πελάτες τις γρήγορες και κατάλληλες υπηρεσίες, προϊόντα ήταν στην εσωτερική θέση για πολλά χρόνια, είμαστε ενθουσιώδεις ευπρόσδεκτοι νέοι και παλαιοί πελάτες για να εργαστούμε μαζί για να δημιουργήσουμε το καλύτερο μέλλον.
Κυρίως εξυπηρετώντας τη βιομηχανία καλωδίων και καλωδίων, εξοπλισμός σχεδίων καλωδίων, προϊόντα μετάλλων, βιομηχανία κλωστοϋφαντουργίας, περίβλημα, πλαστικές τσάντες.

 

υπηρεσία της εταιρίας

Η βιομηχανική Co. της Σαγκάη Qipang, ΕΠΕ είναι επαγγελματικός κατασκευαστής των γυαλισμένων ράβδων και των ράβδων καλωδίων. Βρίσκεται στη διεθνή ζώνη ανάπτυξης της Σαγκάη Jiading. Το εργοστάσιο έχει την ισχυρή τεχνική δύναμη και την ισχυρή ανεξάρτητη ανάπτυξη. Το σχέδιο προϊόντων είναι λογικό και η απόδοση είναι τέλεια. Το εργοστάσιο έχει ενημερωθεί συνεχώς για περισσότερο από δέκα έτη. Φέτος, εισήγαγε τη γερμανική τεχνολογία και την τεχνολογία για να παραγάγει τη τρίτη γενιά του υλικού κραμάτων αργιλίου. Η απόδοση είναι άριστη και το πρότυπο είναι ομορφότερο. Η υψηλή ακρίβεια, stepless κανονισμός ταχύτητας, στιγμιαία αντιστροφή, η μεγάλη εργασία, καλή συνέλευση και εύκολος να αποσυνθέσουν, το εργοστάσιο είναι: «ποιότητα-προσανατολισμένος στο, η πίστωση πρώτα, ο πελάτης πρώτα» για επαγγελματικούς λόγους, η καθιέρωση ενός υγιούς δικτύου πωλήσεων για να παρέχουν στους πελάτες τις γρήγορες και κατάλληλες υπηρεσίες, τα προϊόντα ήταν στην κυριάρχη θέση στην Κίνα για πολλά χρόνια, καλωσορίζουμε θερμά τους νέους και παλαιούς πελάτες για να εργαστούμε μαζί για να δημιουργήσουμε το καλύτερο μέλλον.
 

Ομάδα επιχείρησης

Ιδρυμένη το 2008, η επιχείρησή μας παρέχει τις επαγγελματικές τεχνικές υπηρεσίες ΤΠ για όλες τις κοινωνικές τάξεις. Μετά από περισσότερο από τρία έτη σκληρής δουλειάς και ανάπτυξης, έχουμε μια ορισμένες κλίμακα και μια δύναμη. Έχουμε τώρα μια ειδικευμένη ομάδα υπηρεσιών ΤΠ με την άριστη υπηρεσία. Επαγγελματικής και ασφαλούς τεχνική υπηρεσιών δύναμη ποιότητας, για να παρέχουν τις υψηλότερες και καλύτερες υπηρεσίες ΤΠ για τις διαφορετικές ομάδες χρηστών.
Τα προγράμματα υπηρεσιών μας: συντήρηση μεταφοράς επιχειρηματικών υπολογιστών, επισκευή επισκευής υπολογιστών εγχώρια, πωλήσεις μερών συνελεύσεων υπολογιστών, ενσωματωμένη εφαρμοσμένη μηχανική καλωδίωση δικτύων, εγκατάσταση και συντήρηση ελέγχου, επαγγελματική αποκατάσταση στοιχείων, σχηματισμός του τοπικού LAN κεντρικών υπολογιστών, συντήρηση μηχανών fax εκτυπωτών, κατασκευή ιστοχώρου ΜΜΕ, κ.λπ. Συντηρεί την επιχείρηση ολοκλήρωσης.
24ωρη υπηρεσία: Προκειμένου να υποστηριχθούν η καθημερινή χρήση των πελατών η εργασία και, ο υπολογιστής Ruibao χρησιμοποιεί την περισσότερη προηγμένη τεχνολογία για να χρησιμεύσει τους χρήστες 24 ώρες την ημέρα, και παρέχει τη μακρινή υποστήριξη βοήθειας και τηλεφώνων δωρεάν.
Ο στόχος μας είναι να προσπαθήσει να είναι ο πιό ικανοποιητικός φορέας παροχής υπηρεσιών ΤΠ για όλους τους χρήστες. Πιστεύουμε ότι θα κάνουμε καλύτερα με την υποστήριξή σας. Σχεδιάγραμμα επιχείρησης.
Η φιλοσοφία μας: «Ακεραιότητα-βασισμένος στο, η δύναμη πρώτα, ολόψυχα για τους πελάτες», η επιχείρησή μας εμμένει στην προσανατολισμένη στους πελάτες, προσανατολισμένη προς τις υπηρεσίες επιχειρησιακή φιλοσοφία, με την άριστη ποιότητα υπηρεσιών ΤΠ, την επαγγελματική τεχνική δύναμη υπηρεσιών, ειδικευμένη ομάδα εξυπηρέτησης πελατών, εγγυώμαστε τους πελάτες για να οδηγήσουμε στην εθνική οδό στην ηλικία πληροφοριών, και στο πνεύμα της σταθερότητας, την ανάπτυξη, την πίστη, την αποδοτικότητα, την ενότητα και την καινοτομία, ταλέντα σεβασμού για να δώσουμε προσοχή στην τεχνολογία, έτσι ώστε οι πελάτες μπορούν να απολαύσουν τα μέγιστα οφέλη απολαμβάνοντας τα πιό πρόσφατα επιτεύγματα στην ανάπτυξη τεχνολογίας πληροφοριών.

Shanghai Qi Pang Industrial Co., Ltd.
δωμάτιο 602, NO.26, Lane362, δρόμος Moyu, πόλη Anting, jiading περιοχή, Σαγκάη, 201805
Τηλ.::86-512-36835907
Mobile Site Privacy Policy Κίνα καλής ποιότητας σύρμα Ισιωτικών προμηθευτής. © 2019 - 2020 wirestraightenermachine.com. All Rights Reserved.