Κίνα Straightener καλωδίων κατασκευαστής
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Linda Wang

Τηλεφωνικό νούμερο : +86 18917940512

WhatsApp : +8618917940512

Free call
Γραμμή Παραγωγής

Βιομηχανική Co. της Σαγκάη Qipang, ΕΠΕ.

Η βιομηχανική Co. της Σαγκάη Qipang, ΕΠΕ είναι επαγγελματικός κατασκευαστής των γυαλισμένων ράβδων και των ράβδων καλωδίων. Βρίσκεται στη διεθνή ζώνη ανάπτυξης Kunshan Huaqiao. Το εργοστάσιο έχει την ισχυρή τεχνική δύναμη και την ισχυρή ανεξάρτητη ανάπτυξη. Το σχέδιο προϊόντων είναι λογικό και η απόδοση είναι τέλεια. Το εργοστάσιο έχει ενημερωθεί συνεχώς για περισσότερο από δέκα έτη. Φέτος, εισήγαγε τη γερμανική τεχνολογία και την τεχνολογία για να παραγάγει τη τρίτη γενιά του υλικού κραμάτων αργιλίου. Η απόδοση είναι άριστη και το πρότυπο είναι ομορφότερο.

 

 

Κυλώντας φωτογραφία μονάδων δαχτυλιδιών εγκάρσια του εργαστηρίου παραγωγής:

 

Shanghai Qi Pang Industrial Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

Shanghai Qi Pang Industrial Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

Τα κύρια προϊόντα της επιχείρησης είναι ρύθμιση καλωδίων, ι-δίσκος που ξανατυλίγει τη μηχανή, που ξανατυλίγει τη μηχανή, τη μηχανή συλλογής καλωδίων και απελευθέρωσης, straightener, την υδραυλική αποκατάσταση και την τέμνουσα μηχανή. Διοχετεύστε με σωλήνες την αποκατάσταση και την τέμνουσα μηχανή, όργανο μέτρησης διαμέτρων, μηχανή σπινθήρων/ηλεκτρική απαλλαγή επεξεργαμένος στη μηχανή, μετρητής αντίθετος, μηχανή ζωνών αυτιών και ούτω καθεξής.

 

Φωτογραφία μηχανών τυλίγματος σπειρών του εργαστηρίου παραγωγής:

Shanghai Qi Pang Industrial Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2

Shanghai Qi Pang Industrial Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 3

 

Καλώδιο που ισιώνει τη φωτογραφία μηχανών του εργαστηρίου παραγωγής:

 

Shanghai Qi Pang Industrial Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 4Shanghai Qi Pang Industrial Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 5

Shanghai Qi Pang Industrial Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 6Shanghai Qi Pang Industrial Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 7

 

Συσκευασία για να παρουσιάσει:

                                            

Shanghai Qi Pang Industrial Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 8

 

OEM / ODM

Η βιομηχανική Co. της Σαγκάη Qipang, ΕΠΕ είναι επαγγελματικός κατασκευαστής των γυαλισμένων ράβδων και των καλωδίων. Βρίσκεται στην κωμόπολη Anting, αυτόματη πόλη της Σαγκάη. Το εργοστάσιο έχει την ισχυρή τεχνική δύναμη και την ισχυρή ανεξάρτητη ανάπτυξη. Το σχέδιο προϊόντων είναι λογικό και η απόδοση είναι τέλεια. Το εργοστάσιο έχει ενημερωθεί συνεχώς για περισσότερο από δέκα έτη. Φέτος, εισήγαγε τη γερμανική τεχνολογία και την τεχνολογία για να παραγάγει τη τρίτη γενιά του υλικού κραμάτων αργιλίου. Η απόδοση είναι άριστη και το πρότυπο είναι ομορφότερο. Η υψηλή ακρίβεια, stepless κανονισμός ταχύτητας, στιγμιαία αντιστροφή, η μεγάλη εργασία, καλή συνέλευση και εύκολος να αποσυνθέσουν, το εργοστάσιο είναι: «ποιότητα-προσανατολισμένος στο, η πίστωση πρώτα, ο πελάτης πρώτα» για επαγγελματικούς λόγους, η καθιέρωση ενός υγιούς δικτύου πωλήσεων για να παρέχουν στους πελάτες τις γρήγορες και κατάλληλες υπηρεσίες, τα προϊόντα ήταν στην κυριάρχη θέση στην Κίνα για πολλά χρόνια, καλωσορίζουμε θερμά τους νέους και παλαιούς πελάτες για να εργαστούμε μαζί για να δημιουργήσουμε το καλύτερο μέλλον.

2. Κύριο επιχειρησιακό πεδίο: Κύριο επιχειρησιακό πεδίο: GP15-60 οπτικός arranger καλωδίων ράβδων τύπων-έχει (arranger καλωδίων σειράς τύπων Α, arranger καλωδίων σειράς τύπων Β, arranger καλωδίων σειράς τύπων Γ, καλωδίων γραμμών τριών φραγμών arranger, παράλληλο καλώδιο φραγμών, επί παραγγελία καλώδιο σύμφωνα με τα σχέδια, καλώδιο κοχυλιών σιδήρου, splicer 630 καλωδίων αργιλίου μεγάλη τετραγωνική μηχανή ακτίνων τόξων. Καλώδιο που τακτοποιεί τα εξαρτήματα-πλαίσιο μολύβδου, βαρέλι καλωδίων, κεραμική εισαγωγή, ράγα οδηγών, ράγα ισορροπίας, βραχίονας αντιστροφής, κινητός βραχίονας, torsion άξονας άνοιξη, άνοιξη συμπίεσης, περιστροφής, ειδικό ρουλεμάν για την τακτοποίηση καλωδίων παραθύρων - ειδικό ρουλεμάν, ρουλεμάν τύπων Β, Z6003 Z6005 Z6007 Z6009 Z6010 Z6011 Z6012 Z6013 Z6014 και άλλα πρότυπα. Προσαρμοστής καλωδίων-Μετρητής, Straightener, μετρητής, δύναμη μηχανών

3. Κυρίως εξυπηρετώντας τη βιομηχανία καλωδίων και καλωδίων, εξοπλισμός σχεδίων καλωδίων, προϊόντα μετάλλων, βιομηχανία κλωστοϋφαντουργίας, περίβλημα, πλαστικές τσάντες, ζώνες άρδευσης σταλαγματιάς, σχοινιά καλωδίων, ηλεκτρονικά προϊόντα, ταινίες μεταφορέων, καλώδια τροφοδοσίας, καλώδια επικοινωνίας, προϊόντα οπτικών καλωδίων. .

4. Υιοθετώντας τη διεθνή προηγμένη τεχνολογία ποιοτικού ελέγχου και παραγωγής, CNC την κατεργασία και τη λειτουργία γραμμών συνελεύσεων, είναι αυτήν την περίοδο ο παγκόσμιος μεγαλύτερος κατασκευαστής των γυαλισμένων ράβδων και των ράβδων καλωδίων με την υψηλότερους παραγωγή και τον όγκο πωλήσεων. Συγχρόνως, παράγει τη 400/500/630 μεγάλη τετραγωνική μηχανή ακτίνων τόξων και τη 1000/1250 μηχανή καλωδίων. MH το βαρέλι σειράς που αποσύρει τη μηχανή είναι μοναδικό στην επιχείρησή μας και χρησιμοποιείται ευρέως στο αυτοκινητικό καλώδιο και την ενώνοντας στενά βιομηχανία καλωδίων. Οι σειρές CQJ περιτυλγμένος μηχανών χρησιμοποιούνται από τους περισσότερους κατασκευαστές στη βιομηχανία καλωδίων και καλωδίων. Οι διάφοροι εισελκόμενοι και ξανατυλίγοντας εξοπλισμοί που σχεδιάζονται ειδικά για τους κατασκευαστές έχουν εγκωμιαστεί από τη βιομηχανία. Προκειμένου να βελτιωθεί η ακρίβεια των προϊόντων, η επιχείρηση χρησιμοποιεί έναν μεγάλο αριθμό CNC εξοπλισμού όπως τα επεξεργαμένος στη μηχανή κέντρα. Έναντι των παρόμοιων προϊόντων, έχει τα χαρακτηριστικά της υψηλής αποδοτικότητας, της ενέργειας - αποταμίευση και της υψηλής απόδοσης δαπανών, που καθιστά τα προϊόντα του ανταγωνιστικότερα στην αγορά. Τα προϊόντα της επιχείρησης έχουν διάφορα διπλώματα ευρεσιτεχνίας τεχνολογίας πνευματικής ιδιοκτησίας και κέρδισαν το «καλώδιο της Κίνας και το ποιοτικό αξιόπιστο προϊόν χρηστών εξοπλισμού βιομηχανίας καλωδίων καθόρισε τα ποιοτικά αξιόπιστα προϊόντα χρηστών εξοπλισμού βιομηχανίας πιστοποιητικών παραγωγής» και «καλωδίων και καλωδίων της Κίνας» και άλλα τιμητικά πιστοποιητικά.

5. Η επιχείρηση έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη πολλών πελατών στη Σαγκάη, Jiangsu, Zhejiang, Guangdong, Shandong και Hebei. Έχει υπογράψει μια μακροπρόθεσμη σταθερή σύμβαση με την επιχείρησή μας για ένα έτος.

Shanghai Qi Pang Industrial Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

Shanghai Qi Pang Industrial Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1Shanghai Qi Pang Industrial Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2

Shanghai Qi Pang Industrial Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 3

Ε & Α

   Κυρίως εξυπηρετώντας τη βιομηχανία καλωδίων και καλωδίων, εξοπλισμός σχεδίων καλωδίων, προϊόντα μετάλλων, βιομηχανία κλωστοϋφαντουργίας, περίβλημα, πλαστικές τσάντες, ζώνες άρδευσης σταλαγματιάς, σχοινιά καλωδίων, ηλεκτρονικά προϊόντα, ταινίες μεταφορέων, καλώδια τροφοδοσίας, καλώδια επικοινωνίας, προϊόντα οπτικών καλωδίων. .

Υιοθετώντας τη διεθνή προηγμένη τεχνολογία ποιοτικού ελέγχου και παραγωγής, CNC την κατεργασία και τη λειτουργία γραμμών συνελεύσεων, είναι αυτήν την περίοδο ο παγκόσμιος μεγαλύτερος κατασκευαστής των γυαλισμένων ράβδων και των ράβδων καλωδίων με την υψηλότερους παραγωγή και τον όγκο πωλήσεων. Συγχρόνως, παράγει τη 400/500/630 μεγάλη τετραγωνική μηχανή ακτίνων τόξων και τη 1000/1250 μηχανή καλωδίων. MH το βαρέλι σειράς που αποσύρει τη μηχανή είναι μοναδικό στην επιχείρησή μας και χρησιμοποιείται ευρέως στο αυτοκινητικό καλώδιο και την ενώνοντας στενά βιομηχανία καλωδίων. Οι σειρές CQJ περιτυλγμένος μηχανών χρησιμοποιούνται από τους περισσότερους κατασκευαστές στη βιομηχανία καλωδίων και καλωδίων. Οι διάφοροι εισελκόμενοι και ξανατυλίγοντας εξοπλισμοί που σχεδιάζονται ειδικά για τους κατασκευαστές έχουν εγκωμιαστεί από τη βιομηχανία. Προκειμένου να βελτιωθεί η ακρίβεια των προϊόντων, η επιχείρηση χρησιμοποιεί έναν μεγάλο αριθμό CNC εξοπλισμού όπως τα επεξεργαμένος στη μηχανή κέντρα. Έναντι των παρόμοιων προϊόντων, έχει τα χαρακτηριστικά της υψηλής αποδοτικότητας, της ενέργειας - αποταμίευση και της υψηλής απόδοσης δαπανών, που καθιστά τα προϊόντα του ανταγωνιστικότερα στην αγορά. Τα προϊόντα της επιχείρησης έχουν διάφορα διπλώματα ευρεσιτεχνίας τεχνολογίας πνευματικής ιδιοκτησίας και κέρδισαν το «καλώδιο της Κίνας και το ποιοτικό αξιόπιστο προϊόν χρηστών εξοπλισμού βιομηχανίας καλωδίων καθόρισε τα ποιοτικά αξιόπιστα προϊόντα χρηστών εξοπλισμού βιομηχανίας πιστοποιητικών παραγωγής» και «καλωδίων και καλωδίων της Κίνας» και άλλα τιμητικά πιστοποιητικά.

Η επιχείρηση έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη πολλών πελατών στη Σαγκάη, Jiangsu, Zhejiang, Guangdong, Shandong και Hebei. Έχει υπογράψει μια μακροπρόθεσμη σταθερή σύμβαση με την επιχείρησή μας για ένα έτος.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας