Κίνα Straightener καλωδίων κατασκευαστής

Πολυ - σωλήνας χαλκού λειτουργίας που ισιώνει τη μηχανή 100mm με 22 ρόδες

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Αποκατάσταση καλωδίων υψηλής ταχύτητας και τέμνουσα μηχανή
Μάρκα: qipang
Πιστοποίηση: SGS
Αριθμό μοντέλου: φ70,10R+3+380V
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: MOQ≥1
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: Ξύλινη τσάντα
Χρόνος παράδοσης: 1-7 εργάσιμη ημέρα
Όροι πληρωμής: T/T, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: 1000pc/month

Λεπτομερής ενημέρωση

Υλικό: Σωλήνας χαλκού που ισιώνει το εργαλείο Χρώμα: Καλώδιο που ισιώνει την τέμνουσα μηχανή
Λέξεις κλειδιά προϊόντων: Straightener καλωδίων συγκόλλησης Χαρακτηριστικά γνωρίσματα: Αποκατάσταση ράβδων καλωδίων και τέμνουσα μηχανή
Βάρος: 10 κλ Εμπορικό σήμα: φύλλο που ισιώνει τη μηχανή
Εφαρμογή: γραμμή 10mm Μέγεθος: 400mm×130mm×130mm
Υψηλό φως:

drill pipe straightening machine

,

metal tube straightener

Περιγραφή προϊόντων

Διάμετρος 100 χιλ. 22 κύλινδρος δύο ομάδες Straightener καλωδίων έλξης τάση 380 βολτ

Straightener καλωδίων ευθεία στερεά γραμμή 10-13 χιλ.

Straightener: μια συσκευή που περιλαμβάνεται στην αποκατάσταση του καλωδίου προτού να υποβληθεί σε επεξεργασία είναι το τελευταίο κομμάτι του τελειωμένου καλωδίου. Ενεργεί ως straightener, αλλά ο ρόλος του όχι μόνο ισιώνει το καλώδιο.


Straightener: Μια συσκευή για το χαλύβδινο σύρμα προτού να υποβληθεί σε επεξεργασία. Η θέρμανση και η αποκατάσταση μπορούν να καλύψουν τις απαιτήσεις. Η αποκατάσταση είναι η διαδικασία της πλαστικής παραμόρφωσης. Straightener στον ελασματικό έχει γενικά 7 κύκλους ή 9 κύκλους. Κάθε τρεις ρόδες μπορούν να δουν ως δύο άκρες με τα κεκλιμένα πιάτα. Η διαμήκης μορφή τμημάτων του στατικού τρίβοντας πιάτου, το βάθος αυλακιού της είναι από το βάθος σε ρηχό και τελικά εξαφανισμένος. Η αρχή εργασίας της είναι ότι η πτώση πίεσης μειώνεται βαθμιαία, έτσι μπορεί επίσης να ρυθμιστεί πολύ κατ' ευθείαν. Το μειονέκτημά του είναι η μετακίνηση εναλλαγής του τρίβοντας πίνακα, υπάρχει μια κενή σειρά μαθημάτων, και η αποδοτικότητα παραγωγής δεν είναι αρκετά υψηλή. Αν και είναι δυνατό να χρησιμοποιηθεί η επίδραση έκτακτης ανάγκης του προκατειλημμένου ασταθούς μηχανισμού ολισθαινόντων ρυθμιστών που αποδεικνύεται για να μειώσει τη διαστημική απώλεια, λόγω του υψηλού - ποιότητα του κινούμενου τρίβοντας πίνακα και της εναλλασσόμενης κίνησης, η αδρανής δύναμη που παράγεται από την δεν είναι εύκολο να ισορροπηθεί, το οποίο περιορίζει τη βελτίωση της λειτουργούσας ταχύτητας της μηχανής. Επομένως, η παραγωγικότητα δεν είναι ακόμα ιδανική.

 


2) Πλανητικός ρόλος κατ' ευθείαν. Το κινούμενο πιάτο της μηχανής αποκατάστασης γίνεται ένας κύλινδρος, ο οποίος κάνει μια συνεχή μετακίνηση περιστροφής. Το στατικό πιάτο γίνεται μέλος τόξων, και η ανώτερη αυλάκωση είναι επίσης πιό ρηχή και εξαφανίζεται τελικά. Αυτό το σχέδιο όχι μόνο διορθώνει τις ράβδους πολύ κατ' ευθείαν, αλλά και έχει έναν υψηλό βαθμό της αυτοματοποίησης και την παραγωγικότητα.
3) Κυλήστε τη ράβδο με έναν επίπεδο Τύπο. Το πλεονέκτημα αυτής της μεθόδου είναι ότι είναι απλή και εύχρηστη. Το μειονέκτημα είναι ότι το υλικό δεν είναι ευθύ λόγω της αναπήδησης του υλικού.
4) Κυλήστε το φραγμό με έναν Τύπο αυλακώσεων. Λαμβάνοντας υπόψη ότι «η διόρθωση πρέπει να είναι πάρα πολύ θετική», ο στατικός τρίβοντας πίνακας γίνεται σε μια μορφή με μια αυλάκωση, και η διατομή της κίνησης και του στατικού τρίβοντας πίνακα γίνεται. Κατά αυτόν τον τρόπο, είναι δυνατό να ισιωθούν οι κάμπτοντας ράβδοι, αλλά είναι επίσης δυνατό να καμφθούν οι ευθείες ράβδοι. Δεν είναι ιδανικό.
5) Ισιώστε με έναν φραγμό πίεσης. Μια παρόμοια μηχανική συσκευή σχεδιάζεται. Η μηχανή αποκατάστασης περνά μέσω ενός ηλεκτρικού κινητήρα. Αφ' ενός, το υλικό ράβδων περιστρέφεται. Αφ' ετέρου, η πτώση πίεσης της ράβδου πίεσης μειώνεται βαθμιαία μέσω του εκκέντρου για να επιτύχει το σκοπό. Το πλεονέκτημά του είναι ότι οι ράβδοι μπορούν να ρυθμιστούν πολύ κατ' ευθείαν Το μειονέκτημα είναι χαμηλή παραγωγικότητα, οι ράβδοι φόρτωσης και εκφόρτωσης πρέπει να σταματήσουν.

 

 

Σωλήνας χαλκού που ισιώνει την παράμετρο μηχανών:
 
Straightener προδιαγραφές γραμμών: 10-13 χιλ.
Straightener υλικό γραμμών: χαλύβδινο σύρμα χαμηλού, μέσου και υψηλού άνθρακα, καλώδιο χαλκού, καλώδιο μολυβδαίνιου βολφραμίου, ενώνοντας στενά καλώδιο, καλώδιο, κ.λπ.
Straightener διάμετρος ροδών: Φ100 χιλ.
Straightener τύπος αυλακιού ροδών: Β αυλάκι, αυλάκι Ρ
Straightener ποσότητα ροδών: 22 κύκλοι
Straightener μορφή γραμμών: ενιαία ομάδα: οριζόντιο straightener συνδυασμός: κατακόρυφος + οριζόντια ή πνευματική ευθυγράμμιση.
Straightener η ρόδα προσαρμόζεται σε: ακέραιο ολοκλήρωμα που ανοίγει + ενιαία ευθυγράμμισης ρύθμιση μετακίνησης ροδών ανεξάρτητη
Straightener καλωδίων συνολική ποιότητα: γυμνό μέταλλο 9 κλ, ακόμη και να συσκευάσει 11KG
Straightener καλωδίων μέγεθος: 18 ρόδες, δύο κομμάτια: μήκος 398mm × πλάτος 130mm × ύψος 130mm
 
 

Σωλήνας χαλκού που ισιώνει τις λεπτομέρειες μηχανών:

 

 

Τύπος JZQ4-6/14
Διάμετρος κυλίνδρων μηχανών 47mm
Ύψος πλάτους μήκους * * 350 χιλ. × 120 χιλ. 120 χιλ.
Βάρος 9kg (εξαιρέσει του ξύλινου κιβωτίου)
Απόσταση για να εγκαταστήσει τις τρύπες βιδών 85 χιλ.
Απόσταση μεταξύ δύο ροδών 26 χιλ.
Πάχος κυλίνδρων 7 χιλ.
Τοποθετώντας διάμετρος βιδών κυλίνδρων 7 χιλ.

 

 Το προϊόν παρουσιάζει:

Πολυ - σωλήνας χαλκού λειτουργίας που ισιώνει τη μηχανή 100mm με 22 ρόδες 0Πολυ - σωλήνας χαλκού λειτουργίας που ισιώνει τη μηχανή 100mm με 22 ρόδες 1

 

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας