Κίνα Straightener καλωδίων κατασκευαστής

Κοίλη αποκατάσταση καλωδίων σωλήνων και έλεγχος PLC τεμνουσών μηχανών διάμετρος 1 - 20 χιλ.

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: ΚΙΝΑ
Μάρκα: qipang
Πιστοποίηση: CE
Αριθμό μοντέλου: KB 20/QD
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1
Συσκευασία λεπτομέρειες: Ξύλινο κιβώτιο
Χρόνος παράδοσης: 20 εργάσιμη ημέρα
Όροι πληρωμής: Western Union, T/T, L/C
Δυνατότητα προσφοράς: 100 μονάδες το μήνα
Επικοινωνήστε

Λεπτομερής ενημέρωση

Όνομα: Αποκατάσταση καλωδίων ελέγχου PLC τιμών έκπτωσης και τέμνουσα μηχανή Άλλο όνομα: αποκατάσταση καλωδίων σωλήνων και τέμνουσα μηχανή
Λέξεις κλειδιά: αποκατάσταση καλωδίων και τέμνουσα μηχανή πρότυπο: KB 20/QD
Έλεγχος: PLC Διάμετρος: 1-20 χιλ.
Εξουσιοδότηση: 1 έτος Προέλευση: Κίνα, Σαγκάη
Υψηλό φως:

wire straightening and cutting machine

,

wire straightener and cutter

Περιγραφή προϊόντων

Κοίλη αποκατάσταση καλωδίων σωλήνων ελέγχου PLC τιμών έκπτωσης και τέμνουσα μηχανή

 

1, συνοπτική περιγραφή

 

Η CNC τριφασική αυτόματη τέμνουσα μηχανή σωλήνων χαλκού στερέωσης dieless που αναπτύσσεται από το εργοστάσιό μας είναι διαφορετική από την παραδοσιακή δύο-μισή τέμνουσα μηχανή σωλήνων χαλκού σφιγκτηρών. Επισύρει την προσοχή στη δομική αρχή του κεφαλιού τόρνου και υιοθετεί έναν σφιγκτήρα τύπων τρεις-σφιγκτηρών. Οι τρεις γωνίες ισχύουν ταυτόχρονα theforce. Η αποκατάσταση σωλήνων χαλκού κόβει το σχέδιο του κομματιού οδηγών του chipless κόπτη. Όταν το προσάρτημα αντικαθίσταται, δεν είναι απαραίτητο να αναδιαρρυθμιστεί concentricity του σφιγκτήρα, και η διαδικασία αντικατάστασης είναι καταλληλότερη. Όταν το σωλήνα σπάζουν, ο βαθμός παραμόρφωσης του σωλήνα ελαχιστοποιείται για να εξασφαλίσει την ποιότητα εμφάνισης του σωλήνα.

 

2, τεχνικές παράμετροι

Αύξων αριθμός
Πρόγραμμα
Παράμετροι και προδιαγραφές
1
Πρότυπο εξοπλισμού
KB-20
2
Εφαρμόσιμος σωλήνας
Σωλήνας χάλυβα/αργιλίου/χαλκού
3
Σειρά επεξεργασίας
20mm ή λιγότεροι
4
Τέμνον μήκος
50mm~99mm
5
Αριθμός περικοπών σε έναν χρόνο
1
6
Δύναμη παραγωγής
1.12KW
7
Ταχύτητα σίτισης
Γρηγορότερο 60m/minute
8
Λειτουργικό σύστημα
Λειτουργία κειμένων, λειτουργία μετατροπής συχνότητας + PLC
9
Τρόπος λειτουργίας
Αυτόματος
10
Όρος επιφάνειας
Καμία προφανής γρατσουνιά τραβήγματος, γρατσουνίσματος, συντριβής και knurling στην επιφάνεια του σωλήνα
11
Τάση εισαγωγής
380V, τρία στοιχεία, 50Hz
12
Βαρομετρική πίεση
0.6~0.8Mpa

 

3, προφυλάξεις

(1) κατά τον αλλαγή του σωλήνα με τις διαφορετικές διαμέτρους σωλήνων, ρυθμίστε αρχικά την απόσταση μεταξύ του κόπτη και του κυλίνδρου για να αποφύγετε τον κόπτη.

(2) προτού να συνδεθεί ο εξοπλισμός με τη δύναμη, είναι απαραίτητο να δοθεί προσοχή στην οδήγηση της μηχανής κοπτών. Η αντίστροφη περιστροφή αναγκάζει τον κόπτη για να περιστραφεί και το κεφάλι αποσυνδέεται.

(3) μετά από την πρώτη χειρωνακτική διακοπή σίτισης, το σήμα σφυγμού πρέπει να καθαριστεί για να αποφύγει το τέμνον λάθος.

(4) πάντα κλείστε την παροχή κύριου ηλεκτρικού ρεύματος όταν δεν τρέχει ο εξοπλισμός.

 

4, οδηγίες της Επιτροπής και χρήσης

(1) εξασφαλίστε ότι ο εξοπλισμός εγκαθίσταται κατάλληλα, ελέγχει εάν η αξία πίεσης αέρα είναι κανονική, και εάν τη λίπανση γεμίζουν με το καλό λαδώνοντας πετρέλαιο.

(2) αντικαταστήστε και εγκαταστήστε την αντίστοιχη φόρμα σύμφωνα με τις προδιαγραφές σωλήνων προϊόντων, χαλαρώστε τη ρόδα υποστήριξης κοπτών, και ρυθμίστε τον κόπτη για να προωθήσετε το κτύπημα κυλίνδρων.

(3) ανοίξτε τη δύναμη της συσκευής, εισάγετε τη χειρωνακτική σελίδα, και με το χέρι τον έλεγχο εάν κάθε ένα από τα πρωτότυπα είναι εύκαμπτο και ομαλό.

(4) απλές οδηγίες λειτουργίας:

Ο σωλήνας στέλνεται με το χέρι στο μηχανισμό μετάδοσης, και έπειτα ο σωλήνας στέλνεται στις φόρμες μπροστινό και πίσω μέρος στερέωσης. Χτυπήστε στον τέμνοντα κύλινδρο και χτυπήστε έπειτα στον κύλινδρο στερέωσης. Ρυθμίστε τη θέση του κυλίνδρου και του κόπτη για ακριβώς να έρθετε σε επαφή με το σωλήνα. Μετά από την αναστοιχειοθέτηση, το κτύπημα κοπτών προσαρμόζεται λίγο σε βαθύτερο (η ρύθμιση του κόπτη, το κτύπημα του ενδιάμεσου τροχού μετάδοσης κίνισης και το κτύπημα του περιστροφικού κεφαλιού κοπτών για να προωθήσουν τον κύλινδρο μπορούν να επιτύχουν τη ρύθμιση της τέμνουσας σειράς, να δώσει προσοχή στην περιστροφή του κόπτη για να προωθήσουν το κτύπημα κυλίνδρων. Μεγάλος, αναγκάζοντας το κεφάλι μηχανών για να πεθάνει) μετά από να κόψει το σωλήνα, το άλμα στην αυτόματη επιφάνεια, εισήγαγε το αντίστοιχο μήκος σωλήνων, ο αριθμός μετατοπίσεων πρέπει να καθαριστεί και η τρέχουσα μετατόπιση οργανώνεται αυτόματα.

Κοίλη αποκατάσταση καλωδίων σωλήνων και έλεγχος PLC τεμνουσών μηχανών διάμετρος 1 - 20 χιλ. 0Κοίλη αποκατάσταση καλωδίων σωλήνων και έλεγχος PLC τεμνουσών μηχανών διάμετρος 1 - 20 χιλ. 1Κοίλη αποκατάσταση καλωδίων σωλήνων και έλεγχος PLC τεμνουσών μηχανών διάμετρος 1 - 20 χιλ. 2Κοίλη αποκατάσταση καλωδίων σωλήνων και έλεγχος PLC τεμνουσών μηχανών διάμετρος 1 - 20 χιλ. 3Κοίλη αποκατάσταση καλωδίων σωλήνων και έλεγχος PLC τεμνουσών μηχανών διάμετρος 1 - 20 χιλ. 4


Επιχειρησιακό πεδίο:

Οι οδηγοί κυλίνδρων προϊόντων επιχείρησής μας κυρίως, κυλώντας κινήσεις δαχτυλιδιών, καλώδιο λαμβάνουν τη μηχανή, τη μηχανή τυλίγματος σπειρών καλωδίων, την αυτόματη μηχανή κουλουριάσματος και συσκευασίας, την αυτόματη κυλημένη μηχανή πιάτων μικροϋπολογιστών, straightener καλωδίων, την αποκατάσταση καλωδίων και την τέμνουσα μηχανή, κ.λπ. (μερικοί όπως ακολουθεί εικόνα παρουσιάζουν)

Κοίλη αποκατάσταση καλωδίων σωλήνων και έλεγχος PLC τεμνουσών μηχανών διάμετρος 1 - 20 χιλ. 5Κοίλη αποκατάσταση καλωδίων σωλήνων και έλεγχος PLC τεμνουσών μηχανών διάμετρος 1 - 20 χιλ. 6

Υπηρεσία μεταπωλήσεων:

Μετά από την πώληση, η μηχανή είναι εγγυημένη για ένα έτος κάτω από την προϋπόθεση της λογικής χρήσης του πελάτη. Διατηρήστε την εργασία στο σπίτι και διατηρήστε το χρόνο απόκρισης όχι περισσότερο από 24 ώρες. Η ελεύθερη συντήρηση κατά τη διάρκεια της περιόδου εξουσιοδότησης, και η υπηρεσία συντήρησης εξοπλισμού πέρα από την περίοδο εξουσιοδότησης υπόκεινται στις σαφείς δαπάνες.

Κοίλη αποκατάσταση καλωδίων σωλήνων και έλεγχος PLC τεμνουσών μηχανών διάμετρος 1 - 20 χιλ. 7

Σχεδιάγραμμα επιχείρησης:

Καθιερωμένη το 2009, η βιομηχανική Co. της Σαγκάη Qipang, ΕΠΕ έχει μια ιστορία 11 ετών. Είναι επαγγελματικός κατασκευαστής του άνεμος εξοπλισμού καλωδίων. Έχει το υψηλής ποιότητας προσωπικό διαχείρισης και παραγωγής Ε&Α. Έχει πολλά έτη πλούσιας εμπειρίας παραγωγής και ισχυρής παραγωγής. δυνατότητα παραγωγής. Η έδρα της επιχείρησης βρίσκεται στη Σαγκάη, Κίνα, η οποία είναι βιομηχανική, οικονομικός και οικονομικό κέντρο της Κίνας μεγαλύτερη.

 

Η επιχείρηση έχει αναπτυχθεί από την παραγωγή μιας ενιαίας κυλώντας κίνησης δαχτυλιδιών, της συσκευής κυλίνδρων καλωδίων στο μεγάλο κουρδιστήρι καλωδίων, της μηχανής τυλίγματος σπειρών, της μικρής άνεμος μηχανής στροφίων, της στάσης εξόφλησης καλωδίων, της άνεμος μηχανής υφαντικών νημάτων, της άνεμος μηχανής συσκευασίας σπειρών μικροϋπολογιστών, του καλωδίου ισιώνοντας τη μηχανή, της αποκατάστασης καλωδίων και της τέμνουσας μηχανής, κ.λπ. Η σειρά είναι εξοπλισμένη με τον προηγμένο εξοπλισμό παραγωγής, και η επιχείρηση έχει γίνει γνωστός επαγγελματικός κατασκευαστής εξοπλισμού στη βιομηχανία.

 

Από την καθιέρωσή του, το εργοστάσιο έχει εμμείνει στην αρχή της ποιότητας πρώτα και έχει αναπτύξει τα παγκόσμιας ποιότητας προϊόντα. Κάτω από την αποτελεσματική λειτουργία του συστήματος εξασφάλισης ποιότητας, η ποιότητα των προϊόντων και των επεξεργασμένων προϊόντων έχει βελτιωθεί συνεχώς. Τα προϊόντα μας έχουν κερδίσει μια καλή φήμη στη βιομηχανία και έχουν κερδίσει την πολύτιμη εμπιστοσύνη μεταξύ των νέων και υπαρχόντων πελατών. Τα προϊόντα μας πωλούνται καλά και τα δύο στο εσωτερικό και στο εξωτερικό συμπεριλαμβανομένης της Ευρώπης, της Αμερικής, του νοτιοανατολικού σημείου, της Μέσης Ανατολής και άλλων χωρών και περιοχών. Δίνουμε περισσότερη προσοχή στην αρχή της τίμιου λειτουργίας, του αμοιβαίου οφέλους και του πελάτη πρώτα. Η επιχείρησή μας έχει δουλεψει σκληρά για να το καταστήσει δημιουργικότερο και αξιόπιστο. Ελπίζουμε ειλικρινά να εργαστούμε μαζί με νέο και τους παλιούς φίλους για να δημιουργήσουμε το λαμπρό μέλλον!

Κοίλη αποκατάσταση καλωδίων σωλήνων και έλεγχος PLC τεμνουσών μηχανών διάμετρος 1 - 20 χιλ. 8

 

FAQ:

Q: Πόσο περίπου η υπηρεσία μεταπώλησής σας;
Α: Έχουμε μια επαγγελματική ενισχυτική ομάδα τεχνολογίας για τις έγκαιρες υπηρεσίες σας. Μπορείτε να πάρετε τη βοήθεια που χρειάζεστε εγκαίρως τηλεφωνικώς, webcam, σε απευθείας σύνδεση συνομιλία (συζήτηση Google, Facebook, Skype). Παρακαλώ μας ελάτε σε επαφή με μόλις έχει η μηχανή οποιοδήποτε πρόβλημα. Η καλύτερη υπηρεσία θα προσφερθεί.

Q: Ποιοι είναι οι όροι πληρωμής σας;
Α: 100%TT ή προπληρωμένο 50%, ισορροπία 50% πρίν στέλνει.

Q: Πώς μπορώ να πάρω τη διαταγή μου; Πώς μπορώ να ξέρω ότι στείλατε τα αγαθά;
Α: Θα στείλουμε τα αγαθά από το UPS, DHL, τη Fedex ή την αποστολή θάλασσας. Αφότου στείλαμε τα αγαθά, θα σας δώσουμε τον αριθμό καταδίωξης ή άλλα σχετικά αρχεία για τον έλεγχο.

 

Q: Ποιοι είναι οι όροι συσκευασίας σας;
Α: Γενικά, συσκευάζουμε τα αγαθά μας στα ουδέτερα άσπρα κιβώτια ή τα ξύλινα χαρτοκιβώτια.

Q: Θα στείλετε την εγκατεστημένα μηχανή ή τα μέρη μηχανών;
Α: Θα εγκαταστήσουμε τη μηχανή και θα εξετάσουμε τη μηχανή πριν από την παράδοση. Και η μηχανή μπορεί να χρησιμοποιηθεί άμεσα μετά από να λάβει τη μηχανή.


Q: Πόσο περίπου ο χρόνος παράδοσής σας;
Α: Γενικά, θα στείλει αυτό το προϊόν μέσα σε τρεις ή πέντε ημέρες μετά από να λάβει την πληρωμή σας. Ο συγκεκριμένος χρόνος παράδοσης dependson τα στοιχεία και η ποσότητα διαταγής σας.
 

Διαβάστε περισσότερων:

το http://www.wirestraightenermachine.com/products.html

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

Μπορεί να είσαι σε αυτά