Κίνα Straightener καλωδίων κατασκευαστής

Ψηφιακή μετρώντας άνεμος μηχανή 100mm καλωδίων ανώτατη υψηλή ακρίβεια μήκους σπειρών

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: ΚΙΝΑ
Μάρκα: qipang
Πιστοποίηση: CE
Αριθμό μοντέλου: Nz-1
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1
Συσκευασία λεπτομέρειες: Ξύλινο κιβώτιο
Χρόνος παράδοσης: 10 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: L/C, D/P, T/T
Δυνατότητα προσφοράς: 280 μονάδες το μήνα
Επικοινωνήστε

Λεπτομερής ενημέρωση

Όνομα: Χαμηλή τιμή nz-1 άνεμος μηχανή καλωδίων χεριών ψηφιακή μετρώντας Άλλο όνομα: Nz-1 άνεμος μηχανή καλωδίων χεριών ψηφιακή μετρώντας που κατασκευάζεται στην Κίνα
Λέξεις κλειδιά: Άνεμος μηχανή καλωδίων πρότυπο: Nz-1
Εμπορικό σήμα: Feiyue Εξουσιοδότηση: 1 έτος
Προέλευση: ΚΙΝΑ Τάση: 110V
Υψηλό φως:

fully automatic bar bending machine

,

bobbin coil winding machine

Περιγραφή προϊόντων

Χαμηλή τιμή nz-1 άνεμος μηχανή καλωδίων χεριών ψηφιακή μετρώντας που κατασκευάζεται στην Κίνα

 

Τεχνικές παράμετροι:

 

Η μέγιστη διάμετρος της σπείρας μπορεί να τυλιχτεί: 150mm

Το μέγιστο πλάτος της σπείρας μπορεί να τυλιχτεί: 100mm

Ανώτατο μήκος σπειρών: 100mm

Μετρώντας σειρά: 0-99999 περιτυλίξεις

Μετρώντας πίνακας: 5100 περιτυλίξεις

Μέγεθος βιδών: 10 * 130mm

Αναλογία ταχύτητας rocker της λαβής και του στροφίου: γρήγορα: 1: 8 αργά: 1: 1

Διαστάσεις (μήκος Χ πλάτος Χ ύψος) 350 χιλ. Χ 100 χιλ. Χ 180 χιλ.

 

Οδηγίες προϊόντων για τη χρήση:

Nz-1/nz-5 η ηλεκτρική μετρώντας άνεμος μηχανή είναι κατάλληλος για τις τηλεπικοινωνίες και την ηλεκτρική βιομηχανία, που τυλίγουν τα διάφορα μαγνητικά κεφάλια των οργάνων καταγραφής, τις σπείρες πηνίων, τις σπείρες οργάνων, τους μέγιστους ηχοβολητές, τους ηλεκτρονόμους, τα χρονόμετρα, και τις διάφορες σπείρες στους μετασχηματιστές τηλεόρασης και δύναμης, τα ραδιόφωνα, και τις διάφορες σπείρες επίπεδος-πληγών, κ.λπ. Τα προϊόντα που σχεδιάζονται και που παράγονται από το εργοστάσιό μας είναι στερεά και αξιόπιστα, κατάλληλα και εύκαμπτα να λειτουργήσουν, σταθερά στην απόδοση, ακριβή στον υπολογισμό, και να καθαρίσουν στους αριθμούς.

 

Μηχανική αρχή:

1. Η ηλεκτρική μετρώντας άνεμος μηχανή οδηγείται από το κύριο εργαλείο της ασταθούς λαβής για να οδηγήσει τον κύριο άξονα, και ο μετρητής μετριέται από την κίνηση του κύριου εργαλείου χωρίς επικεφαλής εργαλείο. 10 επαναστάσεις, δηλ., ο αριθμός αντίθετων επιστολών είναι 1 επανάσταση.

2. Η μηχανή είναι και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για ηλεκτρικός και ηλεκτρικός. Αφαιρέστε τη λαβή όταν ηλεκτρικός, επιτρέποντας στη μέγιστη ταχύτητα του άξονα της άνεμος μηχανής για να είναι 2000 περιστροφές/λεπτό.

3. Προσθέστε λίγο πετρέλαιο στην κύρια ελαιότρυπα κανονικά.

 

Οδηγίες:

1. Η μηχανή πρέπει να τοποθετηθεί σε εύρωστο πάγκο εργασίας με έναν ξύλινο πίνακα και τρεις τρύπες στο πάτωμα μηχανών για τον καθορισμό και να τοποθετήσει μεταξύ της μηχανής και του πάγκου εργασίας.

2. Όταν βρίσκεται σε λειτουργία, χρησιμοποιήστε το αριστερό χέρι για να κινήσετε τον αντίθετο μοχλό αναστοιχειοθέτησης προς την αναστοιχειοθέτηση προς 00000. Απαιτείται ότι η αντίθετη αναστοιχειοθέτηση το πιάτο μοχλών δύο φορές, έτσι ώστε τα μετρώντας εργαλεία είναι όλη η αναστοιχειοθέτηση. (Ειδάλλως, η αρίθμηση ολίσθησης εργαλείων μπορεί να είναι ανακριβής) προτού να μπορέσει να αρχίσει η λειτουργία. Μπορεί να επαναρυθμιστεί σε 0 μετά από τη λειτουργία. Είναι αυστηρά απαγορευμένο για να επαναρυθμίσει σε 0 κατά τη λειτουργία.

Ψηφιακή μετρώντας άνεμος μηχανή 100mm καλωδίων ανώτατη υψηλή ακρίβεια μήκους σπειρών 0Ψηφιακή μετρώντας άνεμος μηχανή 100mm καλωδίων ανώτατη υψηλή ακρίβεια μήκους σπειρών 1

 

Επιχειρησιακό πεδίο:

Οι οδηγοί κυλίνδρων προϊόντων επιχείρησής μας κυρίως, κυλώντας κινήσεις δαχτυλιδιών, καλώδιο λαμβάνουν τη μηχανή, τη μηχανή τυλίγματος σπειρών καλωδίων, την αυτόματη μηχανή κουλουριάσματος και συσκευασίας, την αυτόματη κυλημένη μηχανή πιάτων μικροϋπολογιστών, straightener καλωδίων, την αποκατάσταση καλωδίων και την τέμνουσα μηχανή, κ.λπ. (μερικοί όπως ακολουθεί εικόνα παρουσιάζουν)

Ψηφιακή μετρώντας άνεμος μηχανή 100mm καλωδίων ανώτατη υψηλή ακρίβεια μήκους σπειρών 2Ψηφιακή μετρώντας άνεμος μηχανή 100mm καλωδίων ανώτατη υψηλή ακρίβεια μήκους σπειρών 3

Υπηρεσία μεταπωλήσεων:

Μετά από την πώληση, η μηχανή είναι εγγυημένη για ένα έτος κάτω από την προϋπόθεση της λογικής χρήσης του πελάτη. Διατηρήστε την εργασία στο σπίτι και διατηρήστε το χρόνο απόκρισης όχι περισσότερο από 24 ώρες. Η ελεύθερη συντήρηση κατά τη διάρκεια της περιόδου εξουσιοδότησης, και η υπηρεσία συντήρησης εξοπλισμού πέρα από την περίοδο εξουσιοδότησης υπόκεινται στις σαφείς δαπάνες.

Ψηφιακή μετρώντας άνεμος μηχανή 100mm καλωδίων ανώτατη υψηλή ακρίβεια μήκους σπειρών 4


Σχεδιάγραμμα επιχείρησης:

Καθιερωμένη το 2009, η βιομηχανική Co. της Σαγκάη Qipang, ΕΠΕ έχει μια ιστορία 11 ετών. Είναι επαγγελματικός κατασκευαστής του άνεμος εξοπλισμού καλωδίων. Έχει το υψηλής ποιότητας προσωπικό διαχείρισης και παραγωγής Ε&Α. Έχει πολλά έτη πλούσιας εμπειρίας παραγωγής και ισχυρής παραγωγής. δυνατότητα παραγωγής. Η έδρα της επιχείρησης βρίσκεται στη Σαγκάη, Κίνα, η οποία είναι βιομηχανική, οικονομικός και οικονομικό κέντρο της Κίνας μεγαλύτερη.

 

Η επιχείρηση έχει αναπτυχθεί από την παραγωγή μιας ενιαίας κυλώντας κίνησης δαχτυλιδιών, της συσκευής κυλίνδρων καλωδίων στο μεγάλο κουρδιστήρι καλωδίων, της μηχανής τυλίγματος σπειρών, της μικρής άνεμος μηχανής στροφίων, της στάσης εξόφλησης καλωδίων, της άνεμος μηχανής υφαντικών νημάτων, της άνεμος μηχανής συσκευασίας σπειρών μικροϋπολογιστών, του καλωδίου ισιώνοντας τη μηχανή, της αποκατάστασης καλωδίων και της τέμνουσας μηχανής, κ.λπ. Η σειρά είναι εξοπλισμένη με τον προηγμένο εξοπλισμό παραγωγής, και η επιχείρηση έχει γίνει γνωστός επαγγελματικός κατασκευαστής εξοπλισμού στη βιομηχανία.

 

Από την καθιέρωσή του, το εργοστάσιο έχει εμμείνει στην αρχή της ποιότητας πρώτα και έχει αναπτύξει τα παγκόσμιας ποιότητας προϊόντα. Κάτω από την αποτελεσματική λειτουργία του συστήματος εξασφάλισης ποιότητας, η ποιότητα των προϊόντων και των επεξεργασμένων προϊόντων έχει βελτιωθεί συνεχώς. Τα προϊόντα μας έχουν κερδίσει μια καλή φήμη στη βιομηχανία και έχουν κερδίσει την πολύτιμη εμπιστοσύνη μεταξύ των νέων και υπαρχόντων πελατών. Τα προϊόντα μας πωλούνται καλά και τα δύο στο εσωτερικό και στο εξωτερικό συμπεριλαμβανομένης της Ευρώπης, της Αμερικής, του νοτιοανατολικού σημείου, της Μέσης Ανατολής και άλλων χωρών και περιοχών. Δίνουμε περισσότερη προσοχή στην αρχή της τίμιου λειτουργίας, του αμοιβαίου οφέλους και του πελάτη πρώτα. Η επιχείρησή μας έχει δουλεψει σκληρά για να το καταστήσει δημιουργικότερο και αξιόπιστο. Ελπίζουμε ειλικρινά να εργαστούμε μαζί με νέο και τους παλιούς φίλους για να δημιουργήσουμε το λαμπρό μέλλον!

Ψηφιακή μετρώντας άνεμος μηχανή 100mm καλωδίων ανώτατη υψηλή ακρίβεια μήκους σπειρών 5


FAQ:

Q: Πόσο περίπου η υπηρεσία μεταπώλησής σας;
Α: Έχουμε μια επαγγελματική ενισχυτική ομάδα τεχνολογίας για τις έγκαιρες υπηρεσίες σας. Μπορείτε να πάρετε τη βοήθεια που χρειάζεστε εγκαίρως τηλεφωνικώς, webcam, σε απευθείας σύνδεση συνομιλία (συζήτηση Google, Facebook, Skype). Παρακαλώ μας ελάτε σε επαφή με μόλις έχει η μηχανή οποιοδήποτε πρόβλημα. Η καλύτερη υπηρεσία θα προσφερθεί.

Q: Πώς μπορώ να πάρω τη διαταγή μου; Πώς μπορώ να ξέρω ότι στείλατε τα αγαθά;
Α: Θα στείλουμε τα αγαθά από το UPS, DHL, τη Fedex ή την αποστολή θάλασσας. Αφότου στείλαμε τα αγαθά, θα σας δώσουμε τον αριθμό καταδίωξης ή άλλα σχετικά αρχεία για τον έλεγχο.

 

Q: Ποιοι είναι οι όροι συσκευασίας σας;
Α: Γενικά, συσκευάζουμε τα αγαθά μας στα ουδέτερα άσπρα κιβώτια ή τα ξύλινα χαρτοκιβώτια.

 

Q: Θα στείλετε την εγκατεστημένα μηχανή ή τα μέρη μηχανών;
Α: Θα εγκαταστήσουμε τη μηχανή και θα εξετάσουμε τη μηχανή πριν από την παράδοση. Και η μηχανή μπορεί να χρησιμοποιηθεί άμεσα μετά από να λάβει τη μηχανή.

Q: Θα παράσχετε τις οδηγίες λειτουργίας για μας;
Α: Θα στείλουμε το βιβλίο οδηγίας με τη μηχανή και θα σας στείλουμε ένα βίντεο για το πώς να ενεργοποιήσουμε τη μηχανή.
 

Q: Εξετάζετε όλα τα αγαθά σας πριν από την παράδοση;
Α: Ναι, έχουμε τη δοκιμή 100% πριν από την παράδοση

 

Διαβάστε περισσότερων:

το http://www.wirestraightenermachine.com/products.html

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

Μπορεί να είσαι σε αυτά