Κίνα Straightener καλωδίων κατασκευαστής

Δύο ταχυτήτων καλωδίων τυλίγματος εύκολη λειτουργία Handcranked μηχανών τυλίγματος μηχανών χειρωνακτική

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: ΚΙΝΑ
Μάρκα: qipang
Πιστοποίηση: CE
Αριθμό μοντέλου: Nz-5
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1
Συσκευασία λεπτομέρειες: χαρτοκιβώτιο
Χρόνος παράδοσης: 12 εργάσιμη ημέρα
Όροι πληρωμής: L/C, T/T, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: 300 μονάδες το μήνα
Επικοινωνήστε

Λεπτομερής ενημέρωση

Χρώμα: Μαύρος Όνομα: Φτηνή τιμή nz-5 QIPANG δύο ταχυτήτων χειρωνακτική άνεμος μηχανή
Άλλο όνομα: Nz-5 δύο ταχυτήτων χειρωνακτική εύκολη χρήση μηχανών τυλίγματος Λέξεις κλειδιά: χειρωνακτική άνεμος μηχανή
πρότυπο: Nz-5 Προέλευση: Κίνα, Σαγκάη
Εξουσιοδότηση: 1 έτος Όρος: Νέος
Υψηλό φως:

fully automatic bar bending machine

,

bobbin coil winding machine

Περιγραφή προϊόντων

Φτηνή τιμή nz-5 QIPANG δύο ταχυτήτων χειρωνακτική εύκολη χρήση μηχανών τυλίγματος

 

Χρήσεις: Η δύο ταχυτήτων χειρωνακτική άνεμος μηχανή είναι κατάλληλη για την ηλεκτρική βιομηχανία, τους άνεμος μετασχηματιστές δύναμης, καθώς επίσης και τους χαμηλής τάσης μετασχηματιστές, τα ραδιόφωνα ηλεκτρονόμων και τους διάφορους τύπους οριζόντια άνεμος σπειρών.

 

Μηχανική αρχή: Το δύο ταχυτήτων χειρωνακτικό άνεμος κουρδιστήρι οδηγείται από μια λικνίζοντας λαβή, η κεντρική βίδα περιστρέφεται μέσω του ενδιάμεσου εργαλείου, και έπειτα τα δύο εργαλεία σκουληκιών περιστρέφονται. Η διαφορική συσκευή εργαλείων δύο σκουληκιών δείχνει τον απαραίτητο αριθμό στροφών.

 

Σημείωση:

(1) κατά το χρησιμοποίηση αυτής της μηχανής, δείξτε τους δύο δείκτες τη λέξη 0 για να αρχίσετε τη λειτουργία.

(2) κατά το χρησιμοποίηση αυτής της μηχανής για να αλλάξει την ταχύτητα, σταματήστε την περιστροφή και ταλαντευθείτε το ελατήριο στον άξονα εργαλείων στην πλάτη του κύριου σώματος στο αριστερό και το δεξιό να καλυφθεί η απαίτηση αλλαγής ταχύτητας.

 

Μηχανική αρχή:

1. Η ηλεκτρική μετρώντας άνεμος μηχανή οδηγείται από το κύριο εργαλείο της ασταθούς λαβής για να οδηγήσει τον κύριο άξονα, και ο μετρητής μετριέται από την κίνηση του κύριου εργαλείου χωρίς επικεφαλής εργαλείο. 10 επαναστάσεις, δηλ., ο αριθμός αντίθετων επιστολών είναι 1 επανάσταση.

2. Η μηχανή είναι και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για ηλεκτρικός και ηλεκτρικός. Αφαιρέστε τη λαβή όταν ηλεκτρικός, επιτρέποντας στη μέγιστη ταχύτητα του άξονα της άνεμος μηχανής για να είναι 2000 περιστροφές/λεπτό.

3. Προσθέστε λίγο πετρέλαιο στην κύρια ελαιότρυπα κανονικά.

 

Οδηγίες:

1. Η μηχανή πρέπει να τοποθετηθεί σε εύρωστο πάγκο εργασίας με έναν ξύλινο πίνακα και τρεις τρύπες στο πάτωμα μηχανών για τον καθορισμό και να τοποθετήσει μεταξύ της μηχανής και του πάγκου εργασίας.

2. Όταν βρίσκεται σε λειτουργία, χρησιμοποιήστε το αριστερό χέρι για να κινήσετε τον αντίθετο μοχλό αναστοιχειοθέτησης προς την αναστοιχειοθέτηση προς 00000. Απαιτείται ότι η αντίθετη αναστοιχειοθέτηση το πιάτο μοχλών δύο φορές, έτσι ώστε τα μετρώντας εργαλεία είναι όλη η αναστοιχειοθέτηση. (Ειδάλλως, η αρίθμηση ολίσθησης εργαλείων μπορεί να είναι ανακριβής) προτού να μπορέσει να αρχίσει η λειτουργία. Μπορεί να επαναρυθμιστεί σε 0 μετά από τη λειτουργία. Είναι αυστηρά απαγορευμένο για να επαναρυθμίσει σε 0 κατά τη λειτουργία.

Δύο ταχυτήτων καλωδίων τυλίγματος εύκολη λειτουργία Handcranked μηχανών τυλίγματος μηχανών χειρωνακτική 0Δύο ταχυτήτων καλωδίων τυλίγματος εύκολη λειτουργία Handcranked μηχανών τυλίγματος μηχανών χειρωνακτική 1

 

Επιχειρησιακό πεδίο:

Οι οδηγοί κυλίνδρων προϊόντων επιχείρησής μας κυρίως, κυλώντας κινήσεις δαχτυλιδιών, καλώδιο λαμβάνουν τη μηχανή, τη μηχανή τυλίγματος σπειρών καλωδίων, την αυτόματη μηχανή κουλουριάσματος και συσκευασίας, την αυτόματη κυλημένη μηχανή πιάτων μικροϋπολογιστών, straightener καλωδίων, την αποκατάσταση καλωδίων και την τέμνουσα μηχανή, κ.λπ. (μερικοί όπως ακολουθεί εικόνα παρουσιάζουν)

Δύο ταχυτήτων καλωδίων τυλίγματος εύκολη λειτουργία Handcranked μηχανών τυλίγματος μηχανών χειρωνακτική 2Δύο ταχυτήτων καλωδίων τυλίγματος εύκολη λειτουργία Handcranked μηχανών τυλίγματος μηχανών χειρωνακτική 3

Υπηρεσία μεταπωλήσεων:

Μετά από την πώληση, η μηχανή είναι εγγυημένη για ένα έτος κάτω από την προϋπόθεση της λογικής χρήσης του πελάτη. Διατηρήστε την εργασία στο σπίτι και διατηρήστε το χρόνο απόκρισης όχι περισσότερο από 24 ώρες. Η ελεύθερη συντήρηση κατά τη διάρκεια της περιόδου εξουσιοδότησης, και η υπηρεσία συντήρησης εξοπλισμού πέρα από την περίοδο εξουσιοδότησης υπόκεινται στις σαφείς δαπάνες.

Δύο ταχυτήτων καλωδίων τυλίγματος εύκολη λειτουργία Handcranked μηχανών τυλίγματος μηχανών χειρωνακτική 4

Σχεδιάγραμμα επιχείρησης:

Καθιερωμένη το 2009, η βιομηχανική Co. της Σαγκάη Qipang, ΕΠΕ έχει μια ιστορία 11 ετών. Είναι επαγγελματικός κατασκευαστής του άνεμος εξοπλισμού καλωδίων. Έχει το υψηλής ποιότητας προσωπικό διαχείρισης και παραγωγής Ε&Α. Έχει πολλά έτη πλούσιας εμπειρίας παραγωγής και ισχυρής παραγωγής. δυνατότητα παραγωγής. Η έδρα της επιχείρησης βρίσκεται στη Σαγκάη, Κίνα, η οποία είναι βιομηχανική, οικονομικός και οικονομικό κέντρο της Κίνας μεγαλύτερη.

 

Από την καθιέρωσή του, το εργοστάσιο έχει εμμείνει στην αρχή της ποιότητας πρώτα και έχει αναπτύξει τα παγκόσμιας ποιότητας προϊόντα. Κάτω από την αποτελεσματική λειτουργία του συστήματος εξασφάλισης ποιότητας, η ποιότητα των προϊόντων και των επεξεργασμένων προϊόντων έχει βελτιωθεί συνεχώς. Τα προϊόντα μας έχουν κερδίσει μια καλή φήμη στη βιομηχανία και έχουν κερδίσει την πολύτιμη εμπιστοσύνη μεταξύ των νέων και υπαρχόντων πελατών. Τα προϊόντα μας πωλούνται καλά και τα δύο στο εσωτερικό και στο εξωτερικό συμπεριλαμβανομένης της Ευρώπης, της Αμερικής, του νοτιοανατολικού σημείου, της Μέσης Ανατολής και άλλων χωρών και περιοχών. Δίνουμε περισσότερη προσοχή στην αρχή της τίμιου λειτουργίας, του αμοιβαίου οφέλους και του πελάτη πρώτα. Η επιχείρησή μας έχει δουλεψει σκληρά για να το καταστήσει δημιουργικότερο και αξιόπιστο. Ελπίζουμε ειλικρινά να εργαστούμε μαζί με νέο και τους παλιούς φίλους για να δημιουργήσουμε το λαμπρό μέλλον!

Δύο ταχυτήτων καλωδίων τυλίγματος εύκολη λειτουργία Handcranked μηχανών τυλίγματος μηχανών χειρωνακτική 5

 

FAQ:

Q: Πόσο περίπου η υπηρεσία μεταπώλησής σας;
Α: Έχουμε μια επαγγελματική ενισχυτική ομάδα τεχνολογίας για τις έγκαιρες υπηρεσίες σας. Μπορείτε να πάρετε τη βοήθεια που χρειάζεστε εγκαίρως τηλεφωνικώς, webcam, σε απευθείας σύνδεση συνομιλία (συζήτηση Google, Facebook, Skype). Παρακαλώ μας ελάτε σε επαφή με μόλις έχει η μηχανή οποιοδήποτε πρόβλημα. Η καλύτερη υπηρεσία θα προσφερθεί.

Q: Ποιοι είναι οι όροι πληρωμής σας;
Α: 100%TT ή προπληρωμένο 50%, ισορροπία 50% πρίν στέλνει.
 

Q: Πόσο περίπου ο χρόνος παράδοσής σας;
Α: Γενικά, θα στείλει αυτό το προϊόν μέσα σε τρεις ή πέντε ημέρες μετά από να λάβει την πληρωμή σας. Ο συγκεκριμένος χρόνος παράδοσης dependson τα στοιχεία και η ποσότητα διαταγής σας.

Q: Ποια είναι η πολιτική δειγμάτων σας;
Α: Μπορούμε να παρέχουμε το δείγμα εάν έχουμε τα έτοιμα μέρη στο απόθεμα, αλλά οι πελάτες πρέπει να πληρώσουν το κόστος δειγμάτων και το κόστος αγγελιαφόρων.

Q: Εξετάζετε όλα τα αγαθά σας πριν από την παράδοση;
Α: Ναι, έχουμε τη δοκιμή 100% πριν από την παράδοση

 

Διαβάστε περισσότερων:

το http://www.wirestraightenermachine.com/products.html

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

Μπορεί να είσαι σε αυτά