Κίνα Straightener καλωδίων κατασκευαστής

Ηλεκτρονική μετρώντας εύκαμπτη λειτουργία τάσης μηχανών AC220V τυλίγματος καλωδίων

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: ΚΙΝΑ
Μάρκα: qipang
Πιστοποίηση: CE
Αριθμό μοντέλου: FY 130
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1
Συσκευασία λεπτομέρειες: χαρτοκιβώτιο
Χρόνος παράδοσης: 12 εργάσιμη ημέρα
Όροι πληρωμής: L/C, T/T, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: 300 μονάδες το μήνα
Επικοινωνήστε

Λεπτομερής ενημέρωση

Όνομα: Προηγμένο το πέταγμα 130 η ηλεκτρονική μετρώντας άνεμος μηχανή Άλλο όνομα: FY 130 ηλεκτρονικός μετρώντας άνεμος προμηθευτής μηχανών
Λέξεις κλειδιά: Ηλεκτρονική μετρώντας άνεμος μηχανή πρότυπο: FY 130
Τάση: AC220V Εξουσιοδότηση: 12 μήνες
Προέλευση: ΚΙΝΑ
Υψηλό φως:

fully automatic bar bending machine

,

bobbin coil winding machine

Περιγραφή προϊόντων

 

Προηγμένο το πέταγμα 130 ο ηλεκτρονικός μετρώντας άνεμος προμηθευτής μηχανών

 

Η ηλεκτρονική μετρώντας άνεμος μηχανή υιοθετεί χειρωνακτική μετάδοση, δύο ταχύτητες, την ηλεκτρονική μετρώντας επίδειξη, τον ακριβή υπολογισμό, την εύκαμπτη λειτουργία, σταθερή απόδοση, σαφής επίδειξη, κατάλληλη χρήση και δύναμη-από τη λειτουργία προστασίας δεδομένων.

(Η μετρώντας σειρά fy-130 είναι 0-9999.9 φορές, και το μετρώντας λάθος είναι λιγότερο από 0,1 φορές.)

 

Σύστημα μετάδοσης:

Αυτή η ηλεκτρονική μετρώντας άνεμος μηχανή είναι για τη χειρωνακτική χρήση και έχει δύο ταχύτητες. Και το χειρωνακτικό εργαλείο και ο άνεμος άξονας μπορούν να εγκατασταθούν με μια λαβή. Το χειρωνακτικό εργαλείο είναι 57 δόντια, η οδηγώντας ρόδα γεφυρών είναι 19 δόντια, η οδηγημένη ρόδα είναι 38 δόντια, και το εργαλείο στροφίων είναι 18 δόντια. Η αναλογία ταχύτητας μετάδοσης είναι 1: 1 όταν η λικνίζοντας λαβή εγκαθίσταται το εργαλείο, και η αναλογία ταχύτητας μετάδοσης είναι 1: 1 όταν εγκαθίσταται στον άνεμος άξονα.

 

Οδηγίες:

• Αυτή η ηλεκτρονική μετρώντας άνεμος μηχανή πρέπει να εγκατασταθεί σε έναν σχετικά στερεό πάγκο εργασίας. Υπάρχουν 4 καθορίζοντας τρύπες στο κατώτατο πιάτο της άνεμος μηχανής, οι οποίες χρησιμοποιούνται για να στερεώσουν την εγκατάσταση μεταξύ της άνεμος μηχανής και του πάγκου εργασίας.

• Συνδέστε τη μονάδα με μια υποδοχή δύναμης εναλλασσόμενου ρεύματος 220V, ανοίξτε το διακόπτη δύναμης, και πιέστε το μηδέν επαναρυθμισμένο κουμπί για να καθαρίσετε τα προηγούμενα στοιχεία. Μπορείτε να εργαστείτε αφότου η επίδειξη είναι μηδέν.

 

Προφυλάξεις:

• Παρακαλώ αυστηρά ελέγξτε την τάση παροχής ηλεκτρικού ρεύματος σε 220V ± 10%.

• Οι φωτοηλεκτρικοί αισθητήρες εγκαθίστανται στον κύριο άξονα της μηχανής. Είναι αυστηρά απαγορευμένο για να χτυπήσει και τις δύο άκρες του κύριου άξονα, και παρακαλώ αυστηρά να ελέγξει την αξονική μετακίνηση σειράς του κύριου άξονα, διαφορετικά ο φωτοηλεκτρικός αισθητήρας θα βλαφθεί, προκαλώντας τα μετρώντας λάθη ή μην μετρώντας.

• Εάν υπάρχει ένα λάθος, παρακαλώ ελέγξτε εάν το αυλάκι του φωτοηλεκτρικού αισθητήρα και η περιστροφική πλάκα μέσα στον κύριο άξονα της ατράκτου αποσυνδέονται μεταξύ τους, ή εάν τρίβονται ή σκονισμένος.

• Το κύκλωμα αυτής της μηχανής είναι ένα ηλεκτρονικό κύκλωμα. Παρακαλώ κρατήστε μακρυά από την ισχυρή ηλεκτρομαγνητική παρέμβαση όπως το οι μηχανές, οι ηλεκτρομαγνήτες και το ραδιόφωνο συγκόλλησης που μεταδίδουν τον εξοπλισμό κατά λειτουργία για να αποφύγει στον κανονικό υπολογισμό.

• Αυτή η μηχανή είναι μια χειρωνακτική άνεμος μηχανή. Είναι αυστηρά απαγορευμένο για να συρει με μια μηχανή.

 

 

Σημείωση:

Το machnie είναι χειρωνακτικό χέρι, έτσι δεν χρεώνεται, εάν θέλετε να βελτιώσετε την αποδοτικότητα εργασίας, εσείς θα μπορούσε να τροποποιήσει σε ηλεκτρικό.

Μπορεί μόνο να λειτουργήσει με 220v 50hz .if που ony έχετε 110v, παρακαλώ προετοιμάστε a110v στο μετατροπέα τάσης 220v από μόνοι σας.

Η μηχανή μπορεί να εξοπλιστεί με μια μηχανή, το ποσοστό περιστροφής είναι 500 περιστροφή/λεπτό

 

 

Επιχειρησιακό πεδίο:

Οι οδηγοί κυλίνδρων προϊόντων επιχείρησής μας κυρίως, κυλώντας κινήσεις δαχτυλιδιών, καλώδιο λαμβάνουν τη μηχανή, την ηλεκτρονική μετρώντας άνεμος μηχανή, την αυτόματη μηχανή κουλουριάσματος και συσκευασίας, την αυτόματη κυλημένη μηχανή πιάτων μικροϋπολογιστών, straightener καλωδίων, την αποκατάσταση καλωδίων και την τέμνουσα μηχανή, κ.λπ. (μερικοί όπως ακολουθεί εικόνα παρουσιάζουν)

Ηλεκτρονική μετρώντας εύκαμπτη λειτουργία τάσης μηχανών AC220V τυλίγματος καλωδίων 0Ηλεκτρονική μετρώντας εύκαμπτη λειτουργία τάσης μηχανών AC220V τυλίγματος καλωδίων 1

Υπηρεσία μεταπωλήσεων:

Μετά από την πώληση, η μηχανή είναι εγγυημένη για ένα έτος κάτω από την προϋπόθεση της λογικής χρήσης του πελάτη. Διατηρήστε την εργασία στο σπίτι και διατηρήστε το χρόνο απόκρισης όχι περισσότερο από 24 ώρες. Η ελεύθερη συντήρηση κατά τη διάρκεια της περιόδου εξουσιοδότησης, και η υπηρεσία συντήρησης εξοπλισμού πέρα από την περίοδο εξουσιοδότησης υπόκεινται στις σαφείς δαπάνες.

Ηλεκτρονική μετρώντας εύκαμπτη λειτουργία τάσης μηχανών AC220V τυλίγματος καλωδίων 2

Σχεδιάγραμμα επιχείρησης:

Η επιχείρηση έχει αναπτυχθεί από την παραγωγή μιας ενιαίας κυλώντας κίνησης δαχτυλιδιών, της συσκευής κυλίνδρων καλωδίων στο μεγάλο κουρδιστήρι καλωδίων, της μηχανής τυλίγματος σπειρών, της μικρής άνεμος μηχανής στροφίων, της στάσης εξόφλησης καλωδίων, της άνεμος μηχανής υφαντικών νημάτων, της άνεμος μηχανής συσκευασίας σπειρών μικροϋπολογιστών, του καλωδίου ισιώνοντας τη μηχανή, της αποκατάστασης καλωδίων και της τέμνουσας μηχανής, κ.λπ. Η σειρά είναι εξοπλισμένη με τον προηγμένο εξοπλισμό παραγωγής, και η επιχείρηση έχει γίνει γνωστός επαγγελματικός κατασκευαστής εξοπλισμού στη βιομηχανία.

Ηλεκτρονική μετρώντας εύκαμπτη λειτουργία τάσης μηχανών AC220V τυλίγματος καλωδίων 3Ηλεκτρονική μετρώντας εύκαμπτη λειτουργία τάσης μηχανών AC220V τυλίγματος καλωδίων 4Ηλεκτρονική μετρώντας εύκαμπτη λειτουργία τάσης μηχανών AC220V τυλίγματος καλωδίων 5

 

FAQ:

Q: Πώς μπορώ να πάρω τη διαταγή μου; Πώς μπορώ να ξέρω ότι στείλατε τα αγαθά;
Α: Θα στείλουμε τα αγαθά από το UPS, DHL, τη Fedex ή την αποστολή θάλασσας. Αφότου στείλαμε τα αγαθά, θα σας δώσουμε τον αριθμό καταδίωξης ή άλλα σχετικά αρχεία για τον έλεγχο.

 

Q: Ποιοι είναι οι όροι συσκευασίας σας;
Α: Γενικά, συσκευάζουμε τα αγαθά μας στα ουδέτερα άσπρα κιβώτια ή τα ξύλινα χαρτοκιβώτια.

 

Q: Θα στείλετε την εγκατεστημένα μηχανή ή τα μέρη μηχανών;
Α: Θα εγκαταστήσουμε τη μηχανή και θα εξετάσουμε τη μηχανή πριν από την παράδοση. Και η μηχανή μπορεί να χρησιμοποιηθεί άμεσα μετά από να λάβει τη μηχανή.

Q: Θα παράσχετε τις οδηγίες λειτουργίας για μας;
Α: Θα στείλουμε το βιβλίο οδηγίας με τη μηχανή και θα σας στείλουμε ένα βίντεο για το πώς να ενεργοποιήσουμε τη μηχανή.

 

Q: Ποια είναι η πολιτική δειγμάτων σας;
Α: Μπορούμε να παρέχουμε το δείγμα εάν έχουμε τα έτοιμα μέρη στο απόθεμα, αλλά οι πελάτες πρέπει να πληρώσουν το κόστος δειγμάτων και το κόστος αγγελιαφόρων.

Q: Εξετάζετε όλα τα αγαθά σας πριν από την παράδοση;
Α: Ναι, έχουμε τη δοκιμή 100% πριν από την παράδοση

 

Διαβάστε περισσότερων:

το http://www.wirestraightenermachine.com/products.html

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

Μπορεί να είσαι σε αυτά