Κίνα Straightener καλωδίων κατασκευαστής

Αυτόματο μαύρο χρώμα μηχανών τυλίγματος καλωδίων μηχανών τυλίγματος καλωδίων nz-2 τύπων

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: ΚΙΝΑ
Μάρκα: qipang
Πιστοποίηση: CE
Αριθμό μοντέλου: Nz-2
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 μονάδα
Συσκευασία λεπτομέρειες: Χαρτοκιβώτια
Χρόνος παράδοσης: 10 εργάσιμη ημέρα
Όροι πληρωμής: L/C, T/T, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: 300 μονάδες το μήνα
Επικοινωνήστε

Λεπτομερής ενημέρωση

Όνομα: Αυτόματο σχοινί χαλύβδινων συρμάτων nz-2 τύπων που συνδέει με καλώδιο ξανατυλίγοντας τη μηχανή Άλλο όνομα: Nz-2 τύπος που συνδέει με καλώδιο ξανατυλίγοντας τη χειρωνακτική χρήση μηχανών
Λέξεις κλειδιά: καλωδίωση ξανατυλίγοντας τη μηχανή πρότυπο: Nz-2
Όρος: Νέος Υλικό καλωδίων: Σχοινί χαλύβδινων συρμάτων
Χρώμα: Μαύρος Εξουσιοδότηση: 1 έτος
Υψηλό φως:

fully automatic bar bending machine

,

bobbin coil winding machine

Περιγραφή προϊόντων

Αυτόματο σχοινί χαλύβδινων συρμάτων nz-2 τύπων που συνδέει με καλώδιο ξανατυλίγοντας τη χειρωνακτική χρήση μηχανών

 

Αυτόματο σχοινί χαλύβδινων συρμάτων nz-2 τύπων που συνδέει με καλώδιο ξανατυλίγοντας τη μηχανή

 

Αυτή η σειρά η αυτόματη μηχανή καλωδίωσης υιοθετεί η μετάδοση εργαλείων, ο δείκτης ή ο ηλεκτρονικός υπολογισμός, και ελέγχει μηχανικά την αυτόματη καλωδίωση. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να τυλίξει ποικίλες μικρές σπείρες με έναν μικρό αριθμό στροφών και αυτόματου τυλίγματος.

Εφαρμόσιμη διάμετρος καλωδίων: 0.060.60mm

Διάμετρος σπειρών υπόλοιπου κόσμου: 12150mm

Πλάτος σπειρών υπόλοιπου κόσμου: 6110mm

Μετρώντας σειρά: 0-2499 περιτυλίξεις

Αναλογία ταχύτητας μετάδοσης: γρήγορα 1: 6 (διάμετρος 0.06mm0.3mm καλωδίων) Αργό 1: 1.5 (διάμετρος 0.3mm0.6mm καλωδίων) δύο εργαλεία.

Η μηχανή είναι που τίθεται ως στόχος εργοστάσιο να επιβραδύνει.

Διάμετρος 10mm άξονων πλαισίων εξόφλησης

Πλάτος 85mm μασουριών

Διάμετρος 130mm εξελίκτρων εξόφλησης

Διάμετρος 10mm άξονων λήψης

Όγκος: 510 * 340 * 330

 

Συσκευασία:

Αυτό το προϊόν συσκευάζεται σε ένα κιβώτιο χαρτοκιβωτίων 20KG,

μέγεθος συσκευασίας: 510 * 340 * 330mm

Αυτόματο μαύρο χρώμα μηχανών τυλίγματος καλωδίων μηχανών τυλίγματος καλωδίων nz-2 τύπων 0

Χρήσεις: Αυτή η μηχανή είναι κατάλληλη για όλα τα είδη σπειρών που πρέπει να ευθυγραμμιστούν στο επίπεδο τύλιγμα όπως οι χαμηλής τάσης μετασχηματιστές, οι αυτοκινητικές σπείρες ανάφλεξης, οι wire-wound αντιστάτες, και τα μέρη μετρητών στις τηλεπικοινωνίες και τις ηλεκτρικές βιομηχανίες.

 

Μηχανικές αρχή και μέθοδος χρήσης: Αυτή η μηχανή μπορεί να χρησιμοποιηθεί και με τους δύο και ηλεκτρικοί κινητήρες. Ο οικοδεσπότης και η παχιά εντείνοντας συσκευή καλωδίων πρέπει να χωριστούν κατά 300mm μεταξύ τους, η οποία είναι συμβάλλουσα στο παχύ τύλιγμα καλωδίων. Η γραμμή το παχύ καλώδιο με το εργαλείο 35 δοντιών στον άξονα ροδών χεριών και περιστρέφεται το μέσο εργαλείο 69 δοντιών στο επικεφαλής εργαλείο 23 εργαλείο δοντιών. Η συγκεκριμένη ταχύτητα του δίσκου ροδών χεριών και του επικεφαλής άξονα είναι 1: 1.5, και η σειρά γραμμών είναι 20 # -30 #. Το καλώδιο το λεπτό καλώδιο, περιστρέφεται το μέσο εργαλείο 35 δοντιών με το εργαλείο 69 δοντιών στον άξονα ροδών χεριών, και το μεταφέρει έπειτα στο εργαλείο 23 δοντιών στον μπροστινό άξονα. Η συγκεκριμένη ταχύτητα του δίσκου ροδών χεριών και του μετώπου είναι περίπου 1: 6, και η σειρά γραμμών είναι 30 # -40 #.

 

Ο μικρός δίσκος τριβής στον άξονα ροδών χεριών χρησιμοποιεί μια λαστιχένια ρόδα για να οδηγήσει κάθετα το μεγάλο δίσκο Mocha για να οδηγήσει τη μακριά βίδα μολύβδου για να περιστραφεί. Η λαστιχένια ρόδα είναι ένας μεταβλητός μηχανισμός ταχύτητας της μηχανής. Στρίψτε το μακρύ εξόγκωμα βιδών για να μετατοπίσετε τη λαστιχένια ρόδα και να αναγκάσετε τον ολισθαίνοντα ρυθμιστή για να αλλάξει την ταχύτητα. Κατά την αλλαγή του αριθμού καλωδίων, στρίψτε το εξόγκωμα για να ρυθμίσετε την πυκνότητα του καλωδίου.

 

Σημειώστε ότι κατά κίνηση της θέσης της λαστιχένιας ρόδας, τη ρόδα χεριών πρέπει να γυρίσουν, έτσι ώστε η λαστιχένια ρόδα δεν είναι χαλασμένη, το λαστιχένιο μέρος δεν μπορεί να ανεφοδιαστεί σε καύσιμα και να κρατηθεί καθαρός, διαφορετικά θα έχει επιπτώσεις στην καλωδίωση. Στις σπείρες του άξονα. Η κίνηση σπειρών τραβά το καλώδιο, σέρνει το φραγμό εκκρεμών, και το μασούρι μπορεί να τεθεί ελεύθερα. Μόλις διακοπεί το καλώδιο, το δίσκο φρένων από η δύναμη σταματά του ελατηρίου έντασης, έτσι ώστε το μασούρι μπορεί να συνεχίσει να βάζει το καλώδιο χωρίς αδράνεια. Η εναλλάσσοντας μεταφορά κινείται μπρος-πίσω με την περιστροφή της μακριάς βίδας, και το κτύπημά του είναι το μήκος σπειρών που ελέγχεται από τον τοποθετώντας κύκλο.

 

Απόδοση: διάμετρος σπειρών 12-150 χιλ., μήκος σπειρών 6-110 χιλ. Εφαρμόσιμο SWG 20 # -40 αριθμού καλωδίων # μπορεί να μετρήσει 2500 στροφές.

 

Επιχειρησιακό πεδίο:

Οι οδηγοί κυλίνδρων προϊόντων επιχείρησής μας κυρίως, κυλώντας κινήσεις δαχτυλιδιών, που συνδέουν με καλώδιο ξανατυλίγοντας τη μηχανή, τη μηχανή τυλίγματος σπειρών καλωδίων, την αυτόματη μηχανή κουλουριάσματος και συσκευασίας, την αυτόματη κυλημένη μηχανή πιάτων μικροϋπολογιστών, straightener καλωδίων, την αποκατάσταση καλωδίων και την τέμνουσα μηχανή, κ.λπ. (μερικοί όπως ακολουθεί εικόνα παρουσιάζουν)

Αυτόματο μαύρο χρώμα μηχανών τυλίγματος καλωδίων μηχανών τυλίγματος καλωδίων nz-2 τύπων 1Αυτόματο μαύρο χρώμα μηχανών τυλίγματος καλωδίων μηχανών τυλίγματος καλωδίων nz-2 τύπων 2

Υπηρεσία μεταπωλήσεων:

Μετά από την πώληση, η μηχανή είναι εγγυημένη για ένα έτος κάτω από την προϋπόθεση της λογικής χρήσης του πελάτη. Διατηρήστε την εργασία στο σπίτι και διατηρήστε το χρόνο απόκρισης όχι περισσότερο από 24 ώρες. Η ελεύθερη συντήρηση κατά τη διάρκεια της περιόδου εξουσιοδότησης, και η υπηρεσία συντήρησης εξοπλισμού πέρα από την περίοδο εξουσιοδότησης υπόκεινται στις σαφείς δαπάνες.

Αυτόματο μαύρο χρώμα μηχανών τυλίγματος καλωδίων μηχανών τυλίγματος καλωδίων nz-2 τύπων 3

Σχεδιάγραμμα επιχείρησης:

Η επιχείρηση έχει αναπτυχθεί από την παραγωγή μιας ενιαίας κυλώντας κίνησης δαχτυλιδιών, συσκευή κυλίνδρων καλωδίων στο μεγάλο κουρδιστήρι καλωδίων, μηχανή τυλίγματος σπειρών, μικρή άνεμος μηχανή στροφίων, που συνδέει με καλώδιο ξανατυλίγοντας τη μηχανή, την άνεμος μηχανή υφαντικών νημάτων, την άνεμος μηχανή συσκευασίας σπειρών μικροϋπολογιστών, το καλώδιο ισιώνοντας τη μηχανή, την αποκατάσταση καλωδίων και την τέμνουσα μηχανή, κ.λπ. Η σειρά είναι εξοπλισμένη με τον προηγμένο εξοπλισμό παραγωγής, και η επιχείρηση έχει γίνει γνωστός επαγγελματικός κατασκευαστής εξοπλισμού στη βιομηχανία.

Αυτόματο μαύρο χρώμα μηχανών τυλίγματος καλωδίων μηχανών τυλίγματος καλωδίων nz-2 τύπων 4Αυτόματο μαύρο χρώμα μηχανών τυλίγματος καλωδίων μηχανών τυλίγματος καλωδίων nz-2 τύπων 5

 

FAQ:

Q: Ποιοι είναι οι όροι πληρωμής σας;
Α: 100%TT ή προπληρωμένο 50%, ισορροπία 50% πρίν στέλνει.

Q: Πώς μπορώ να πάρω τη διαταγή μου; Πώς μπορώ να ξέρω ότι στείλατε τα αγαθά;
Α: Θα στείλουμε τα αγαθά από το UPS, DHL, τη Fedex ή την αποστολή θάλασσας. Αφότου στείλαμε τα αγαθά, θα σας δώσουμε τον αριθμό καταδίωξης ή άλλα σχετικά αρχεία για τον έλεγχο.

 

Q: Πόσο καιρό είναι η εξουσιοδότηση περίοδος;
Α: 12 μήνες εξουσιοδότησης, θα σας στείλουμε τα ελεύθερα ανταλλακτικά αεροπορικώς μέσα σε μια εβδομάδα εάν υπάρχουν οποιαδήποτε ποιοτικά προβλήματα.

 

Q: Ποιοι είναι οι όροι παράδοσής σας;

Α: EXW, ΑΛΥΣΊΔΑ ΡΟΛΟΓΙΟΎ, CFR, CIF, DDU.

 

Q: Ποια είναι η πολιτική δειγμάτων σας;
Α: Μπορούμε να παρέχουμε το δείγμα εάν έχουμε τα έτοιμα μέρη στο απόθεμα, αλλά οι πελάτες πρέπει να πληρώσουν το κόστος δειγμάτων και το κόστος αγγελιαφόρων.

Q: Εξετάζετε όλα τα αγαθά σας πριν από την παράδοση;
Α: Ναι, έχουμε τη δοκιμή 100% πριν από την παράδοση

 

Διαβάστε περισσότερων:

το http://www.wirestraightenermachine.com/products.html

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

Μπορεί να είσαι σε αυτά